Senaste kommentarer

Väderprognos

Vällsjön
20 oktober, 2021, 15:40
Molnigt
Molnigt
13°C
Upplevd temperatur: 7°C
Nuvarande tryck: 99 mb
Luftfuktighet: 93%
Vindhastighet: 8 m/s SV
Vindbyar: 8 m/s
Soluppgång: 07:57
Solnedgång: 17:54
Prognos 19 oktober, 2021
dag
Regn
Regn
11°C
Vindhastighet: 3 m/s SSO
Vindbyar: 4 m/s
Prognos 20 oktober, 2021
dag
Regn
Regn
13°C
Vindhastighet: 6 m/s SV
Vindbyar: 6 m/s
Prognos 21 oktober, 2021
dag
Regn
Regn
11°C
Vindhastighet: 5 m/s VSV
Vindbyar: 6 m/s
 

Den bästa dagen – den är faktiskt min… !

Började dagen med att ge min gamla mor frukost och linda hennes ben. Ut och spred en del matjord, det är meningen att vi ska få
en bättre och jämnare gräsmatta på sikt. Skulle sen tvätta av fötterna i sjön innan jag gick in – och möttes av andfamiljen som ville ha frukost.
Det fick de såklart! Passade sen på att morgonbada och skrämde inga fiskar(-e), jag hade baddräkt på mig.   😉
På med vattenspridaren så att gräset kan börja växa, sen in och möttes av tre superglada hungriga hundar. Eftersom jag kokade fläskkarré igår så blev deras frukost lite extragod, tror jag. Sunny fick dessutom fläskpannkaka, hon är lite kinkig med hundmat just nu – och hon behöver få i sig mycket mat. Det verkar fungera, minst två av valparna kommer idag att spränga 500-gramsstrecket! (kollade ‘Heffaklumpen’ inatt bara för skojs skull, då vägde han 534 gram.)   🙂
Nu blir det byte i valplådan, jag hör att småttingarna är vakna, sen åker omgång två för dagen in i tvättmaskinen – den första hänger redan ute på tork. Sen blir det frukost för mig, valpvägning, förmodligen lite fotografering – och så har husse lovat filma ytterligare ett avsnitt av succéfilmen “livet i lådan”…    😉
Vilken härlig start på en solig söndag!  🙂

Kommentarer inaktiverade.