November försvann!

-Så konstigt, jag skulle ju hinna skriva om vår Tyskland-/Nederländerna/Belgienresa när vi kom hem (20:e) men tiden verkar ha gått upp i rök… Snopet.    ?
Tyskland;
   
Vi började med att stanna på en härlig camping ’Am Hohen Hagen’. Välordnat med lyxigt fräscha hygienutrymmen (avundsjuk, så fint har vi aldrig haft hemma!?) Underbara promenadvägar, nyfikna kor.  ?
Vill gärna åka dit igen…
  
Sen var det tvådagars utställning i Karlsruhe. Maggie debuterade – med den äran, skötte sig lysande och fick superfin kritik båda dagarna.  ?❤  Bubblan briljerade och fick nya (oanvändbara?) titlar i veteranklass, hon är nu både ’Alpensieger’ och Baden-Württembergsieger’ 2018 och är med rätta lite stolt och mallig.  ??
   
   
Sen var det vardag igen och vi fortsatte…  Nästa campingstopp blev ’Waldcamping Glüder’ i Solingen.
   
   
         
Fina promenadvägar där också fast i backigaste laget för onda knän. Tacksamt med semester, det är SÅ mycket lättare att promenera med två hundar i taget! Det betydde närmare 1,5 mil om dagen för matte – men det fungerade.  ?
Nästa stopp blev vid ’Pröbster See’ där vi övernattat en gång tidigare. Lugnt och med fina promenadvägar runt sjöarna.
 
   En shoppingdag i Obelink väntade för husse och matte…  ?
…sen åkte vi till mattes favorit ’Cuijk’ och åt en underbar middag på hotellet, det har blivit tradition.
Två dagars strövande och campande, sen var det dags att åka till Belgien för utställning i Kortrijk.
   
Utanför utställningshallen fanns en makalöst vacker skulptur…  ?
Maggie charmade domarna båda dagarna och fick vara med i finalringen och springa ärevarv. Hon tog det med ro, somnade vid mina fötter när vi väntade på att få gå in…  ❤?❤

  Maggies första pokal !  ??❣
   Vi lånade en grind, tyckte pelarna var som gjorda för våra ’lejon’…   ❤❤     Väntetid…
  Mimmi och Sunny blev belönade med ben och fick sova en extra stund i HubBbe när husse, matte, Bubblan och Maggie sprang ärevarv.  ?

Efter utställningen på söndag blev det bråttom! Husse körde ända till Flensburg, nästan 80 mil med bara två kisspauser för tjejerna. Shoppingstopp där, promenadstopp ’som vanligt’ vid Antvorskov där det finns en lagom lång kissrunda…
På måndag kväll hade vi hunnit till Örkelljunga(!) där vi stannade över natten.

Maggie och Mimmi tyckte det var godisdags, det brukar ju bli något gott när man poserar.  Det var blåsigt och bitande kallt i Örkelljunga, vi åt lunch och åkte sen hem!         Hemma väntade vintern.
   
      …nåja, det är skönt att vara hemma också.  ?